lessen afgelast

Gezien de huidige maatregelen en de onduidelijkheid over een eventuele opstart van de indoor sportsector in de nabije toekomst en gezien het feit dat de gemeentelijke vrijetijdsinfrastructuur van de gemeente Kortenberg (waaronder de sportzaal in het OC Oud Gemeentehuis van Everberg) gesloten blijft tot en met 5 juli 2020 hebben we beslist dat de lessen voor dit seizoen definitief beƫindigd worden.

Onder voorbehoud starten de lessen opnieuw op maandag 7 september. Het lessenrooster blijft voorlopig ongewijzigd maar de indeling (bijv. aantal deelnemers per groep) en de organisatie ervan zal afhankelijk zijn van de te nemen maatregelen op dat moment.

De inschrijvingen voor volgend seizoen starten online midden augustus in de hoop dat op dat moment duidelijk is wat toegelaten wordt.